Uitloggen
Het nieuws voor suppliers en distributors van promotionele producten in de Benelux.
 

« Terug naar NewZ

Remie van der Kuip weg bij New Wave Textiles

Remie van der Kuip, sales manager New Wave Textiles, neemt per eind september afscheid van New Wave Textiles. Van der Kuip treedt in dienst bij Intraco Trading als Commercial Manager.

 

Remie van der Kuip: “Na meer dan 10 jaar met vol enthousiasme bij New Wave Textiles te hebben gewerkt, is het tijd voor een volgende stap in mijn carrière. Ik wil iedereen enorm bedanken voor de afgelopen 10 jaar. New Wave Textiles en ik hebben samen een fantastisch pad bewandeld en daar hebben we zeer van genoten. Ik ben er van overtuigd dat de service en loyaliteit van het team New Wave Textiles blijft zoals u dat gewend bent”. 

 

Managing director van New Wave Textiles Henk Duijsters: “Remie heeft ruim 10 jaar met veel passie gewerkt voor New Wave Textiles. Zijn bijdrage, samen met het sales team, is een van de pijlers onder ons succes.” 

Eerder Newz

 • Activiteit

  PromZvlog #12 Beursverslag PSI 2018

  Deze keer geen productactie maar een rondje over de PSI. De grootste beurs voor promotionele producten in Europa.

 • Activiteit

  PSI leidt Europees marktonderzoek

  Onder leiding van de PSI gaat onderzoek plaatsvinden om de Europese promotionele productenmarkt in kaart te brengen. Michael Freter (managing director PSI) sprak hierover tijdens zijn openingsspeech op de PSI 2018, die onlangs werd georganiseerd in Düsseldorf.

 • Activiteit

  Partnership PF Concept en Moleskine

  Moleskine heeft een exclusief partnership gesloten met PF Concept Int. voor de distributie van Moleskine customized producten op de business to business markt in de Benelux.

 • Activiteit

  PSI 2018: van alles wat minder

  De onlangs van 9 tot en met 11 januari gehouden PSI 2018 zat op een aantal belangrijke punten in de min ten opzichte van de PSI 2017. Minder exposanten, minder bezoekers en nu al minder eindklanten die de laatste dag van deze Europese beurs voor promotionele producten bezochten.

 • Activiteit

  In Memoriam Coen Kurz

  Coen Kurz, velen uit het vak kennen zijn naam of hemzelf, is afgelopen vrijdag 5 januari 2018 overleden na een kort ziekbed. Hij werd geboren in Tiel, en hij stierf er ook.