Uitloggen
Het nieuws voor suppliers en distributors van promotionele producten in de Benelux.
 

« Terug naar NewZ

Remie van der Kuip weg bij New Wave Textiles

Remie van der Kuip, sales manager New Wave Textiles, neemt per eind september afscheid van New Wave Textiles. Van der Kuip treedt in dienst bij Intraco Trading als Commercial Manager.

 

Remie van der Kuip: “Na meer dan 10 jaar met vol enthousiasme bij New Wave Textiles te hebben gewerkt, is het tijd voor een volgende stap in mijn carrière. Ik wil iedereen enorm bedanken voor de afgelopen 10 jaar. New Wave Textiles en ik hebben samen een fantastisch pad bewandeld en daar hebben we zeer van genoten. Ik ben er van overtuigd dat de service en loyaliteit van het team New Wave Textiles blijft zoals u dat gewend bent”. 

 

Managing director van New Wave Textiles Henk Duijsters: “Remie heeft ruim 10 jaar met veel passie gewerkt voor New Wave Textiles. Zijn bijdrage, samen met het sales team, is een van de pijlers onder ons succes.” 

Eerder Newz

 • Activiteit

  Intraco en Brand New Days werken samen aan BIGBANG concepts

  Intraco en Brand New Days (Chili) hebben hun krachten gebundeld om BIGBANG concepts verder uit te bouwen. Zij hebben de licentie gekregen voor BIGBANG International merken Gumbite, Cenatron en Fedaboa, evenals de creatieve producten die zijn gemaakt voor grote sportevenementen binnen het BIGBANG label.

 • Activiteit

  Xindao over naar Perusa Partners

  Het Duitse investeringsfonds Perusa heeft Xindao overgenomen van zijn founding shareholders. Diederik van Styrum en Sandro van Hellenberg Hubar waren begin jaren ’80 de belangrijkste grondleggers van het Nederlandse Xindao.

 • Activiteit

  Vakprijzen uitgereikt op Leveranciersdagen 2017

  Tijdens de Night of the PromZ, de wining & diningavond die traditioneel de eerste beursdag van De Leveranciersdagen afsluit, zijn de vakprijzen voor suppliers en distributeurs uitgereikt, alsmede de Publieksprijzen voor de full service distributeur en online distributeur. Voor vier distributeurs waren er ook eervolle vermeldingen.

 • Activiteit

  Miguel Sanchez Diaz werkzaam bij PF Concept

  Miguel Sanchez Diaz is nu werkzaam bij PF Concept als Global Sourcing Specialist voor het value segment (het goedkopere segment promotionele producten). Hij werkt vanuit Roelofarendsveen. Sanchez Diaz was eerder werkzaam bij Makito, waar hij verantwoordelijk was voor sourcing en procurement.

 • Activiteit

  Nieuwe voorzitter voor Belgische BAPP

  Michel Deboudt van The China Office is sinds juni voorzitter van de Belgische branchevereniging BAPP (Belgian Association of Promotional Products). Deboudt is eerder al eens drie jaar lang vice-voorzitter geweest van de BAPP.