Uitloggen
Het nieuws voor suppliers en distributors van promotionele producten in de Benelux.
 

« Terug naar NewZ

Remie van der Kuip weg bij New Wave Textiles

Remie van der Kuip, sales manager New Wave Textiles, neemt per eind september afscheid van New Wave Textiles. Van der Kuip treedt in dienst bij Intraco Trading als Commercial Manager.

 

Remie van der Kuip: “Na meer dan 10 jaar met vol enthousiasme bij New Wave Textiles te hebben gewerkt, is het tijd voor een volgende stap in mijn carrière. Ik wil iedereen enorm bedanken voor de afgelopen 10 jaar. New Wave Textiles en ik hebben samen een fantastisch pad bewandeld en daar hebben we zeer van genoten. Ik ben er van overtuigd dat de service en loyaliteit van het team New Wave Textiles blijft zoals u dat gewend bent”. 

 

Managing director van New Wave Textiles Henk Duijsters: “Remie heeft ruim 10 jaar met veel passie gewerkt voor New Wave Textiles. Zijn bijdrage, samen met het sales team, is een van de pijlers onder ons succes.” 

Eerder Newz

 • Activiteit

  PPP, ProComm en MVO Nederland op bezoek bij MOB

  In samenwerking met MVO Nederland hebben branchevereniging Platform Promotional Products en Procomm een paar weken geleden een bezoek gebracht aan Mid Ocean Brands in Barneveld. Insteek was om andere branches inzicht te geven in verantwoord ketenbeheer.

 • Activiteit

  010 Area Live: innovatie in live-communicatie

  010 AREA LIVE, is een nieuw event dat innovaties op het gebied van live communicatie tastbaar maakt. De eerste editie vindt plaats op 16 en 17 mei 2018 in Rotterdam Ahoy, tegelijk met PromZ.live. Organisator is Het Portaal Uitgevers en het initiatief wordt ondersteund door Rotterdam Partners en Rotterdam Ahoy.

 • Activiteit

  Compacon opent vestiging in Frankrijk

  Begin dit jaar werd distributeur Compacon overgenomen door Plato Groep, waartoe ook Clipper Gifts en IGO behoren. Daarmee werd ook invulling gegeven aan de internationale ambitie om de activiteiten van Compacon binnen Europa verder uit te rollen. Met de opening van een Franse vestiging is nu een eerste stap gezet richting internationale markt.

 • Activiteit

  Macma Nederland wordt Norvald

  Erik Alma en zijn vrouw Nikki hebben na 14 jaar de activiteiten van Macma Nederland overgenomen en zetten deze voort onder de naam Norvald. Geleidelijk aan verschijnt het nieuwe logo (naast het Macma-logo), een andere vormgeving en een nieuwe pay-off. De belangrijkste taak blijft vooralsnog het leveren van de producten van Macma Nederland, aldus Erik Alma.

 • Activiteit

  Intensivering samenwerking MOB en Skross

  Mid Ocean Brands heeft aangekondigd dat de bestaande samenwerking met het Zwitserse merk Skross, een gerenommeerde onderneming op het gebied van kwalitatief hoogstaande reisadapters, is geïntensiveerd.