Uitloggen
Het nieuws voor suppliers en distributors van promotionele producten in de Benelux.
 

« Terug naar NewZ

PSI under construction

De opbouw van de PSI in Düsseldorf is in volle gang. De internationale vakbeurs voor de promotionele productenbranche presenteert zo'n duizend exposanten uit bijna veertig landen. Vorig jaar kwamen er ruim 18.000 bezoekers naar de beurs, waavan de helft van buiten Duitsland.
 

PromZ Paviljoen

Ook werd er zondag hard gewerkt aan het Promz Paviljoen van 220 vierkante meter, met als vertrouwd middelpunt het bruine café.


PSI Düsseldorf opent dinsdag 9 januari haar deuren en zal tot en met donderdag 11 januari te bezoeken zijn.

 

Opbouw stand Xindao op PSI 2018

Opbouw PSI Düsseldorf 2018

Eerder Newz

 • Activiteit

  PromZvlog #12 Beursverslag PSI 2018

  Deze keer geen productactie maar een rondje over de PSI. De grootste beurs voor promotionele producten in Europa.

 • Activiteit

  PSI leidt Europees marktonderzoek

  Onder leiding van de PSI gaat onderzoek plaatsvinden om de Europese promotionele productenmarkt in kaart te brengen. Michael Freter (managing director PSI) sprak hierover tijdens zijn openingsspeech op de PSI 2018, die onlangs werd georganiseerd in Düsseldorf.

 • Activiteit

  Partnership PF Concept en Moleskine

  Moleskine heeft een exclusief partnership gesloten met PF Concept Int. voor de distributie van Moleskine customized producten op de business to business markt in de Benelux.

 • Activiteit

  PSI 2018: van alles wat minder

  De onlangs van 9 tot en met 11 januari gehouden PSI 2018 zat op een aantal belangrijke punten in de min ten opzichte van de PSI 2017. Minder exposanten, minder bezoekers en nu al minder eindklanten die de laatste dag van deze Europese beurs voor promotionele producten bezochten.

 • Activiteit

  In Memoriam Coen Kurz

  Coen Kurz, velen uit het vak kennen zijn naam of hemzelf, is afgelopen vrijdag 5 januari 2018 overleden na een kort ziekbed. Hij werd geboren in Tiel, en hij stierf er ook.