Uitloggen
Het nieuws voor suppliers en distributors van promotionele producten in de Benelux.
 

« Terug naar NewZ

Promoclip zit weer bovenop de WingClip XL

“Power Brands B.V./ Markclip te Bunnik (Power Brands) heeft al geruime tijd verzuimd de licentievergoeding voor de WingClip XL aan Promoclip International B.V. te voldoen. Promoclip International B.V. is de enige eigenaar van alle rechten op de WingClip XL,” aldus een recente mededeling van juristen in opdracht van Promoclip International.

“Na ampele afweging heeft Promoclip daarom besloten om de licentieovereenkomst met Power Brands B.V. te ontbinden. Power Brands is niet langer gerechtigd om deze WingClip te produceren en/of te leveren,” aldus het genoemde bericht.

Belangen veilig stellen
“Power Brands B.V. heeft geen gevolg gegeven aan diverse verzoeken en een sommatie om de verkoop en productie van de WingClip XL te staken. De beëindiging van de licentieovereenkomst is reeds sinds oktober 2017 van toepassing. Desondanks heeft Power Brands de WingClip XL niet uit haar aanbod verwijderd. Promoclip ziet zich genoodzaakt haar eigen zakelijke belangen in deze kwestie veilig te stellen,” meldt bovengenoemd bericht onder meer.
In het bericht valt o.a. ook te lezen: “Indien Power Brands de WingClip XL (nog) produceert of levert dan betreft dit een ongelicentieerd product waarmee inbreuk wordt gedaan op het intellectueel eigendom van Promoclip. Voor alle producten die op onrechtmatige wijze zijn geproduceerd (en/of geleverd) geldt, in overeenstemming met wetgeving, dat op deze goederen beslag kan worden gelegd.”

Eerder Newz

 • Activiteit

  PromZvlog #12 Beursverslag PSI 2018

  Deze keer geen productactie maar een rondje over de PSI. De grootste beurs voor promotionele producten in Europa.

 • Activiteit

  PSI leidt Europees marktonderzoek

  Onder leiding van de PSI gaat onderzoek plaatsvinden om de Europese promotionele productenmarkt in kaart te brengen. Michael Freter (managing director PSI) sprak hierover tijdens zijn openingsspeech op de PSI 2018, die onlangs werd georganiseerd in Düsseldorf.

 • Activiteit

  Partnership PF Concept en Moleskine

  Moleskine heeft een exclusief partnership gesloten met PF Concept Int. voor de distributie van Moleskine customized producten op de business to business markt in de Benelux.

 • Activiteit

  PSI 2018: van alles wat minder

  De onlangs van 9 tot en met 11 januari gehouden PSI 2018 zat op een aantal belangrijke punten in de min ten opzichte van de PSI 2017. Minder exposanten, minder bezoekers en nu al minder eindklanten die de laatste dag van deze Europese beurs voor promotionele producten bezochten.

 • Activiteit

  In Memoriam Coen Kurz

  Coen Kurz, velen uit het vak kennen zijn naam of hemzelf, is afgelopen vrijdag 5 januari 2018 overleden na een kort ziekbed. Hij werd geboren in Tiel, en hij stierf er ook.