Uitloggen
Het nieuws voor suppliers en distributors van promotionele producten in de Benelux.
 

« Terug naar NewZ

Mid Ocean Brands zet compliance documenten online

Mid Ocean Brands heeft de testrapporten, certificaten en conformiteitsverklaringen (DoC’s) van zijn producten nu online beschikbaar. Alle documenten kunnen worden gedownload op de productpagina’s in de webshop, zodat distributeurs ze weer kunnen doorsturen naar hun eindklanten.

“Dat onze producten voldoen aan alle regels is niet nieuw, wij hebben daar al jaren een gespecialiseerd team voor en we hebben dit sterk geïntegreerd in onze (inkoop)processen. Wat wel nieuw is, is dat we de noodzaak erkennen van klanten om alle relevante documenten direct beschikbaar te hebben en we deze nu online in onze webshop hebben toegevoegd, zodat al onze klanten er gemakkelijk bij kunnen,” aldus Patricia Varela, Portfolio Director bij MOB.

Transparantie
Mid Ocean Brands stelt hiermee een grote stap te zetten op het gebied van transparantie. Varela: “Wij vinden compliance extreem belangrijk en denken dat distributeurs deze mening delen. Eindklanten, daarentegen, zijn nog niet altijd overtuigd van de toegevoegde waarde van een strikte naleving van de regels voor de promotionele sector. Wij hopen dat het delen van alle documenten met onze klanten hen helpt om het belang hiervan over te dragen aan hun eigen klanten.”

Eerder Newz

 • Activiteit

  PromZvlog #12 Beursverslag PSI 2018

  Deze keer geen productactie maar een rondje over de PSI. De grootste beurs voor promotionele producten in Europa.

 • Activiteit

  PSI leidt Europees marktonderzoek

  Onder leiding van de PSI gaat onderzoek plaatsvinden om de Europese promotionele productenmarkt in kaart te brengen. Michael Freter (managing director PSI) sprak hierover tijdens zijn openingsspeech op de PSI 2018, die onlangs werd georganiseerd in Düsseldorf.

 • Activiteit

  Partnership PF Concept en Moleskine

  Moleskine heeft een exclusief partnership gesloten met PF Concept Int. voor de distributie van Moleskine customized producten op de business to business markt in de Benelux.

 • Activiteit

  PSI 2018: van alles wat minder

  De onlangs van 9 tot en met 11 januari gehouden PSI 2018 zat op een aantal belangrijke punten in de min ten opzichte van de PSI 2017. Minder exposanten, minder bezoekers en nu al minder eindklanten die de laatste dag van deze Europese beurs voor promotionele producten bezochten.

 • Activiteit

  In Memoriam Coen Kurz

  Coen Kurz, velen uit het vak kennen zijn naam of hemzelf, is afgelopen vrijdag 5 januari 2018 overleden na een kort ziekbed. Hij werd geboren in Tiel, en hij stierf er ook.