Uitloggen
Het nieuws voor suppliers en distributors van promotionele producten in de Benelux.
 

« Terug naar NewZ

Mid Ocean Brands zet compliance documenten online

Mid Ocean Brands heeft de testrapporten, certificaten en conformiteitsverklaringen (DoC’s) van zijn producten nu online beschikbaar. Alle documenten kunnen worden gedownload op de productpagina’s in de webshop, zodat distributeurs ze weer kunnen doorsturen naar hun eindklanten.

“Dat onze producten voldoen aan alle regels is niet nieuw, wij hebben daar al jaren een gespecialiseerd team voor en we hebben dit sterk geïntegreerd in onze (inkoop)processen. Wat wel nieuw is, is dat we de noodzaak erkennen van klanten om alle relevante documenten direct beschikbaar te hebben en we deze nu online in onze webshop hebben toegevoegd, zodat al onze klanten er gemakkelijk bij kunnen,” aldus Patricia Varela, Portfolio Director bij MOB.

Transparantie
Mid Ocean Brands stelt hiermee een grote stap te zetten op het gebied van transparantie. Varela: “Wij vinden compliance extreem belangrijk en denken dat distributeurs deze mening delen. Eindklanten, daarentegen, zijn nog niet altijd overtuigd van de toegevoegde waarde van een strikte naleving van de regels voor de promotionele sector. Wij hopen dat het delen van alle documenten met onze klanten hen helpt om het belang hiervan over te dragen aan hun eigen klanten.”

Eerder Newz

 • Activiteit

  Intraco en Brand New Days werken samen aan BIGBANG concepts

  Intraco en Brand New Days (Chili) hebben hun krachten gebundeld om BIGBANG concepts verder uit te bouwen. Zij hebben de licentie gekregen voor BIGBANG International merken Gumbite, Cenatron en Fedaboa, evenals de creatieve producten die zijn gemaakt voor grote sportevenementen binnen het BIGBANG label.

 • Activiteit

  Xindao over naar Perusa Partners

  Het Duitse investeringsfonds Perusa heeft Xindao overgenomen van zijn founding shareholders. Diederik van Styrum en Sandro van Hellenberg Hubar waren begin jaren ’80 de belangrijkste grondleggers van het Nederlandse Xindao.

 • Activiteit

  Vakprijzen uitgereikt op Leveranciersdagen 2017

  Tijdens de Night of the PromZ, de wining & diningavond die traditioneel de eerste beursdag van De Leveranciersdagen afsluit, zijn de vakprijzen voor suppliers en distributeurs uitgereikt, alsmede de Publieksprijzen voor de full service distributeur en online distributeur. Voor vier distributeurs waren er ook eervolle vermeldingen.

 • Activiteit

  Miguel Sanchez Diaz werkzaam bij PF Concept

  Miguel Sanchez Diaz is nu werkzaam bij PF Concept als Global Sourcing Specialist voor het value segment (het goedkopere segment promotionele producten). Hij werkt vanuit Roelofarendsveen. Sanchez Diaz was eerder werkzaam bij Makito, waar hij verantwoordelijk was voor sourcing en procurement.

 • Activiteit

  Nieuwe voorzitter voor Belgische BAPP

  Michel Deboudt van The China Office is sinds juni voorzitter van de Belgische branchevereniging BAPP (Belgian Association of Promotional Products). Deboudt is eerder al eens drie jaar lang vice-voorzitter geweest van de BAPP.