Uitloggen
Het nieuws voor suppliers en distributors van promotionele producten in de Benelux.
 

« Terug naar NewZ

In Memoriam Coen Kurz

In Memoriam
Coen Kurz
23 april 1947 – 5 januari 2018


Coen Kurz, velen uit het vak kennen zijn naam of hemzelf, is afgelopen vrijdag 5 januari 2018 overleden na een kort ziekbed.

Hij werd geboren in Tiel, en hij stierf er ook. Coen Kurz richtte in 1982 zijn Kurz Int. op, een bedrijf in promotionele producten en relatiegeschenken, waaronder een groot assortiment golfballen en –accessoires. Golf was zijn passie. Hij was zelf ook een goede golfer.

In 1991 richtte hij The Peppermint Company op. Gehuld in zijn witte drogistenjas presenteerde hij op diverse beurzen zijn Peppermint Company. Dit bedrijf handelde in promotionele pepermuntjes, chocola en snoep. In 2008 werd het bedrijf overgenomen door Buttonboss Group.

De liefde voor het golfspel kon hij de laatste drie jaar kwijt in Belteez. Een firma die is gespecialiseerd in het voorzien van bedrijfslogo’s op sluitingen van riemen voor golf- en hockeyclubs.

Eerder Newz

 • Activiteit

  PromZvlog #12 Beursverslag PSI 2018

  Deze keer geen productactie maar een rondje over de PSI. De grootste beurs voor promotionele producten in Europa.

 • Activiteit

  PSI leidt Europees marktonderzoek

  Onder leiding van de PSI gaat onderzoek plaatsvinden om de Europese promotionele productenmarkt in kaart te brengen. Michael Freter (managing director PSI) sprak hierover tijdens zijn openingsspeech op de PSI 2018, die onlangs werd georganiseerd in Düsseldorf.

 • Activiteit

  Partnership PF Concept en Moleskine

  Moleskine heeft een exclusief partnership gesloten met PF Concept Int. voor de distributie van Moleskine customized producten op de business to business markt in de Benelux.

 • Activiteit

  PSI 2018: van alles wat minder

  De onlangs van 9 tot en met 11 januari gehouden PSI 2018 zat op een aantal belangrijke punten in de min ten opzichte van de PSI 2017. Minder exposanten, minder bezoekers en nu al minder eindklanten die de laatste dag van deze Europese beurs voor promotionele producten bezochten.

 • Activiteit

  In Memoriam Coen Kurz

  Coen Kurz, velen uit het vak kennen zijn naam of hemzelf, is afgelopen vrijdag 5 januari 2018 overleden na een kort ziekbed. Hij werd geboren in Tiel, en hij stierf er ook.