Uitloggen
Het nieuws voor suppliers en distributors van promotionele producten in de Benelux.
 

« Terug naar NewZ

IGO-POST getransformeerd in Plato Group

De organisatie IGO-POST B.V., bekend als de Internationale Geschenken Organisatie te Helmond, is getransformeerd in Plato Group B.V. De overkoepelende organisatie Plato Group bestaat vanaf 1 januari 2018 uit de merken IGO, Clipper, Promotiv (zoals Clipper in de Nordics bekend staat), Compacon en Heroes of Print.

Heroes of Print is een nieuw merk in ontwikkeling, waarbij consumenten en particulieren een artikel volledig online kunnen personaliseren en bestellen. Dit platform wordt begin 2018 op de Nederlandse markt geïntroduceerd. Daarna wordt het platform internationaal ontwikkeld om uiteindelijk binnen heel Europa klanten te kunnen voorzien in gepersonaliseerde artikelen.

Kruisbestuiving

Ron Boer, cco van Plato Group: “Door al deze merken onder Plato Group te brengen, kunnen we transparanter acteren en meer kruisbestuiving realiseren. Afhankelijk van de klantbehoefte bieden we volledige online oplossingen tot aan een intensieve persoonlijke relatie. Zo kunnen we klanten beter voorzien in hun behoefte om op te vallen en zijn we een nog interessantere partij voor de arbeidsmarkt, leveranciers en partners.”
Vanaf medio 2018 zijn er voor alle merken internationale marketingteams actief. Dit gaat gebeuren vanuit een nieuw op te starten kantoor in Barcelona.

Eerder Newz

 • Activiteit

  PromZvlog #12 Beursverslag PSI 2018

  Deze keer geen productactie maar een rondje over de PSI. De grootste beurs voor promotionele producten in Europa.

 • Activiteit

  PSI leidt Europees marktonderzoek

  Onder leiding van de PSI gaat onderzoek plaatsvinden om de Europese promotionele productenmarkt in kaart te brengen. Michael Freter (managing director PSI) sprak hierover tijdens zijn openingsspeech op de PSI 2018, die onlangs werd georganiseerd in Düsseldorf.

 • Activiteit

  Partnership PF Concept en Moleskine

  Moleskine heeft een exclusief partnership gesloten met PF Concept Int. voor de distributie van Moleskine customized producten op de business to business markt in de Benelux.

 • Activiteit

  PSI 2018: van alles wat minder

  De onlangs van 9 tot en met 11 januari gehouden PSI 2018 zat op een aantal belangrijke punten in de min ten opzichte van de PSI 2017. Minder exposanten, minder bezoekers en nu al minder eindklanten die de laatste dag van deze Europese beurs voor promotionele producten bezochten.

 • Activiteit

  In Memoriam Coen Kurz

  Coen Kurz, velen uit het vak kennen zijn naam of hemzelf, is afgelopen vrijdag 5 januari 2018 overleden na een kort ziekbed. Hij werd geboren in Tiel, en hij stierf er ook.