Uitloggen
Het nieuws voor suppliers en distributors van promotionele producten in de Benelux.
 

« Terug naar NewZ

Eline van Olderen nieuwe sales director bij Het Portaal Uitgevers

Eline van Olderen is per 14 december 2017 aangetrokken als sales director bij Het Portaal Uitgevers in Wormer. Zij zal een deel van de verkooptaken van directeur John Swaab over nemen en het salesteam aansturen dat verantwoordelijk is voor de titels PromZ, Expovisie en Conference Matters.

Eline van Olderen werkte hiervoor als sales manager bij Scanlaser in Zaandam en heeft in het verleden veel ervaring opgedaan in de uitgeefbranche bij Sanoma, VNU Business Publications en Newmonday.com.


Sanoma

Als Senior Accountmanager bij Sanoma was ze onder meer verantwoordelijk voor de cross-selling partnerships van titels als VTwonen, Eigen Huis &Interieur, 101 woon ideeën, Seasons, Home & Garden, Tuin & Co, More Than Classic en At Home. Ook was ze de concept-bedenker van de titel ‘Tuin & Cootje’, een tuinblad voor kinderen met educatieve elementen.

Bij VNU Business Publications was Eline commercieel verantwoordelijk voor het arbeidsmarktportfolio, bestaande uit Intermediair, Technisch Weekblad, Computable en Intermediair Jaarboek.

Eerder Newz

 • Activiteit

  PromZvlog #12 Beursverslag PSI 2018

  Deze keer geen productactie maar een rondje over de PSI. De grootste beurs voor promotionele producten in Europa.

 • Activiteit

  PSI leidt Europees marktonderzoek

  Onder leiding van de PSI gaat onderzoek plaatsvinden om de Europese promotionele productenmarkt in kaart te brengen. Michael Freter (managing director PSI) sprak hierover tijdens zijn openingsspeech op de PSI 2018, die onlangs werd georganiseerd in Düsseldorf.

 • Activiteit

  Partnership PF Concept en Moleskine

  Moleskine heeft een exclusief partnership gesloten met PF Concept Int. voor de distributie van Moleskine customized producten op de business to business markt in de Benelux.

 • Activiteit

  PSI 2018: van alles wat minder

  De onlangs van 9 tot en met 11 januari gehouden PSI 2018 zat op een aantal belangrijke punten in de min ten opzichte van de PSI 2017. Minder exposanten, minder bezoekers en nu al minder eindklanten die de laatste dag van deze Europese beurs voor promotionele producten bezochten.

 • Activiteit

  In Memoriam Coen Kurz

  Coen Kurz, velen uit het vak kennen zijn naam of hemzelf, is afgelopen vrijdag 5 januari 2018 overleden na een kort ziekbed. Hij werd geboren in Tiel, en hij stierf er ook.