Uitloggen
Het nieuws voor suppliers en distributors van promotionele producten in de Benelux.
 

« Terug naar NewZ

Chris Van Doorslaer onverwacht overleden

Chris Van Doorslaer, ceo van Cartamundi, is in het weekend van 16 en 17 december op 56 jarige leeftijd plotseling overleden. Van Doorslaer stond sinds 1997 aan het hoofd van de spelkaartenmultinational uit Turnhout en was in 2016 nog ‘Manager van het Jaar’.

Cartamundi

Van Doorslaer kreeg die prijs toen omdat hij en zijn mensen zeer veel werk verzet hadden om van een ingeslapen kaartenbedrijf ook een digitale speler op wereldvlak te maken. Het promotionele luik bij het kaartenbedrijf is bovendien niet te onderschatten. In Promo-Biss van februari 2016 zei Van Doorslaer onder andere: “Voor ons als Cartamundi zijn promotionele artikelen heel belangrijk. We doen er immers 15% van onze omzet wereldwijd mee. In Europa is dat aandeel nog belangrijker: 25%.”

Eerder Newz

 • Activiteit

  PromZvlog #12 Beursverslag PSI 2018

  Deze keer geen productactie maar een rondje over de PSI. De grootste beurs voor promotionele producten in Europa.

 • Activiteit

  PSI leidt Europees marktonderzoek

  Onder leiding van de PSI gaat onderzoek plaatsvinden om de Europese promotionele productenmarkt in kaart te brengen. Michael Freter (managing director PSI) sprak hierover tijdens zijn openingsspeech op de PSI 2018, die onlangs werd georganiseerd in Düsseldorf.

 • Activiteit

  Partnership PF Concept en Moleskine

  Moleskine heeft een exclusief partnership gesloten met PF Concept Int. voor de distributie van Moleskine customized producten op de business to business markt in de Benelux.

 • Activiteit

  PSI 2018: van alles wat minder

  De onlangs van 9 tot en met 11 januari gehouden PSI 2018 zat op een aantal belangrijke punten in de min ten opzichte van de PSI 2017. Minder exposanten, minder bezoekers en nu al minder eindklanten die de laatste dag van deze Europese beurs voor promotionele producten bezochten.

 • Activiteit

  In Memoriam Coen Kurz

  Coen Kurz, velen uit het vak kennen zijn naam of hemzelf, is afgelopen vrijdag 5 januari 2018 overleden na een kort ziekbed. Hij werd geboren in Tiel, en hij stierf er ook.