Uitloggen
Het nieuws voor suppliers en distributors van promotionele producten in de Benelux.
 

Nieuws

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws, onderzoeken en interviews uit PromZ Vak. Klik op onderstaande items om naar een nieuwsitem te gaan.

NewZ

 • Activiteit

  16-01-2018 PromZvlog #12 Beursverslag PSI 2018

  Deze keer geen productactie maar een rondje over de PSI. De grootste beurs voor promotionele producten in Europa.

 • Activiteit

  15-01-2018 PSI leidt Europees marktonderzoek

  Onder leiding van de PSI gaat onderzoek plaatsvinden om de Europese promotionele productenmarkt in kaart te brengen. Michael Freter (managing director PSI) sprak hierover tijdens zijn openingsspeech op de PSI 2018, die onlangs werd georganiseerd in Düsseldorf.

 • Activiteit

  15-01-2018 Partnership PF Concept en Moleskine

  Moleskine heeft een exclusief partnership gesloten met PF Concept Int. voor de distributie van Moleskine customized producten op de business to business markt in de Benelux.

 • Activiteit

  15-01-2018 PSI 2018: van alles wat minder

  De onlangs van 9 tot en met 11 januari gehouden PSI 2018 zat op een aantal belangrijke punten in de min ten opzichte van de PSI 2017. Minder exposanten, minder bezoekers en nu al minder eindklanten die de laatste dag van deze Europese beurs voor promotionele producten bezochten.

 • Activiteit

  12-01-2018 In Memoriam Coen Kurz

  Coen Kurz, velen uit het vak kennen zijn naam of hemzelf, is afgelopen vrijdag 5 januari 2018 overleden na een kort ziekbed. Hij werd geboren in Tiel, en hij stierf er ook.

 • Activiteit

  09-01-2018 Promoclip zit weer bovenop de WingClip XL

  “Power Brands B.V./ Markclip te Bunnik (Power Brands) heeft al geruime tijd verzuimd de licentievergoeding voor de WingClip XL aan Promoclip International B.V. te voldoen. Promoclip International B.V. is de enige eigenaar van alle rechten op de WingClip XL,” aldus een recente mededeling van juristen in opdracht van Promoclip International.Kalender

Blader door NewZ door op een jaar en datum te klikken.

JanuariFebruariMaartAprilMeiJuniJuliAugustusSeptemberOktoberNovemberDecember